valokuvaajaannaliukas_lapset

Lapset ja perheet

On ihan käsittämätöntä miten nopeasti aika juoksee. Juuri ne olivat ihan vastasyntyneitä pieniä nyyttejä ja nyt jo isoja taapeoirta/ koululaisia/ teinejä. Koskaan ei ole huono aika tulla kuvattavaksi, oli kyse sitten muutaman kuukauden ikäisestä vauvasta tai vaikka aikuisten lasten kuvaamisesta, ne muistot tallentuvat juuri sillä hetkellä teille ja niihin on ihana palata aina uudelleen ja uudelleen. Kuvaan lapsia ja perheitä miljöössä sekä Studio Bowssa.

 
untitled-9579.JPG

4kk-1v

Uskoisin että lasta kuvataan eniten ensimmäisen elinvuotensa aikana. On aivan ihanaa saada nämä muistot teille kuviksi, niinkuin jo sanottu. Ne kasvavat niin kamalan nopeasti!

IMG_0624-2.jpg

Perheet ja sukukuvaukset

Perhekuvaukseen voi tulla millä tahansa kokoonpanolla, kuvauksen hinta riippuu aina ihmisten määrästä ja siitä missä kuvataan. Pyydä rohkeasti tarjous kuvauksesta!

untitled-9375.JPG

erilaiset kombot

Oletko haaveillut esimerkiksi serkusten kuvauttamisesta samaan aikaan tai vaikka kuvauksesta parhaiden ystäviesi kanssa? Jos olet tälläistä miettinyt niin nyt on ehdottomasti aika ottaa yhteyttä! Niin mietitään minkälainen kuvaustilanne olisi juuri sopivin teille.