Boudoir ja Fine art nude

Jokainen nainen on kaunis.

Omalla tavallaan ja omilla ehdoillaan.

Boudoir kuvauksessa sinä saat olla juuri sellainen kuin sinä olet ja minun tehtäväni on saada olosi mukavaksi, koska minä haluan että sinä näet mitä minä näen ja se on sitä että olet todella kaunis.

boudoir_annaliukas

Teen boudoiria kahdella eri teemalla. Toinen on perinteisempi jossa kuvaan pääsääntöisesti luonnonvalolla ja kuvat ovat aika herkkiä. Toinen on nimeltään fine art nude jossa saat paljastaa kaiken paljastamatta mitään. Kumpi on enemmän sinun juttusi?

E75B0281.jpg

to bare it all.

Boudoir

Kuvauksessa voidaan käyttää oikeastaan mitä vaatteita vaan, tärkeintä on että sinulla on hyvä olla itsesi kanssa. Mukaan voit ottaa muutaman setin alusvaatteita, topin, kauluspaidan tai vaikka harrastuksiisi liittyviä asioita, niinkuin baletti tossut tai tutun tai vaihtoehtoisesti rugby paidan ja kypärän. Suunnitellaan kuvauksesta juuri sinun näköisesi.

Boudoir kuvauksen ei myöskään tarvitse olla sisätiloissa vaan se voidaan tehdä ulkona, paljastamalla juuri sen verran kuin haluat.

FINE ART NUDE

Tämä kategoria ei välttämättä mene boudoirin alle vaan sanoisin että tämä on kaikille roshkeille naisille jotka haluavat ikuistaa itsensä taiteen keinoin. Olit menossa naimisiin, olet saavuttanut jotain suurta tai haluat ikuistaa itsesi juuri nyt, niin tämä on sinulle.