Minusta

Olen syntynyt Helsingissä, viettänyt lapsuuteni Raisiossa ja kasvanut aikuiseksi maailmalla. Tällä hetkellä olen Turkulaistunut  yhden pienen pojan äiti, elän kahvilla ja irtokarkit ovat pahin heikkouteni. 

Opiskelin valokuvausta Sunderlandin yliopistossa Englannissa 2007-2010 jossa pääpaino oli taiteellisessa valokuvauksessa, konseptuaalisuudessa ja kokonaisuuksien luomisessa. Pyrin valokuvissani löytämään mahdollisiman kauniit kulmat, tunnelmat ja sävyt kuviini. Ajatus lasten kuvaamisesta muodostui, kun tajusin että aika tuntuu kuin juoksevan katsoessa pienten lasten kasvamista. Ensimmäiset viikot vauvan kanssa menevät kuin sumussa ja sen jälkeen tuntuu että aika vain katoaa ja kohta se pieni nyytti on jo kävelevä, jutteleva pieni ihminen. Me pienten lasten vanhemmat emme muista yksittäisiä päiviä tai kehitysvaiheita, mutta kuvat esimerkiksi vastasyntyneestä tai konttaamaan oppineesta vauvasta tuovat takaisin ne muistot ja sen tunnelman mikä vallitsi juuri siinä elämäntilanteessa.

Häät ovat yksi ihanimmista kuvaustapahtumista. Päivä vierii ohi sellaisella vauhdilla että on ihanaa olla ikuistamassa pieniä ja suuria tunteita päivänne varrelta. Yleensä liikutun kyyneliin vanhempien puheiden aikana ja syön ainakin yhden palan kakkua!