henkilöstökuvaus

Ei ole yhdentekevää miltä henkilöstökuvasi näyttävät. Ne ovat käyntikortti firman ja asiakkaan välillä, kuvan tulee herättää luottamusta ja olla kutsuva samaan aikaan. Uskon vahvasti siihen että yksi kuva henkilöstä voi kertoa ennemmän kuin tuhat sanaa, joten otetaan teidän firmallenne juuri sellaiset kuvat jotka tuovat henkilöstösi parhaat puolet esille.

Teen kahdenlaisia henkilöstökuvauksia kolmella eri tavalla.

banneri1.jpg


Henkilöstökuvaus


Henkilöstökuvaus toteutetaan muotokuvamaisella valaistuksella ja kevyellä viimeistelyllä. Viimeistellyt kuvat valitsee valokuvaaja ja voitte valita otatteko kasvokuvan vai puolivartalokuvan kuvagallerista. Kuva sopii nettiin, printtiin tai hekilökorttiin. Hinta sisältää yhden puolivartalokuvan tai kasvokuvan, molemmat kuvat 5€ lisämaksusta. Alla olevat hinnat ovat studiokuvaushintoja ja jos kuvaus suoritetaan omassa toimipisteessä on aloitusmaksu 250€. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

1-5 hlö 39€

6-9 hlö 34€

yli 9 hlö 32€


Premium Henkilöstökuvaus


Premium henkilöstökuvaus toteutetaan muotokuvamaisella valaistuksella ja yksityiskohtaisemmalla viimeistelyllä, esimerkiksi tähän kuuluu ihovirheiden korjaaminen. Viimeisteltävät kuvat valitsee valokuvaaja, kuvaukseen kuuluu sekä kasvokuva että puolivartalokuva. Kuva sopii nettiin, printtiin tai hekilökorttiin. Alla olevat hinnat ovat studiokuvaushintoja ja jos kuvaus suoritetaan omassa toimipisteessä on aloitusmaksu 250€. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

1-10 hlö 69€

yli 10 hlö 59€


 
E75B3094.jpg

taustan väri sovitaan aina kuvauskohtaisesti

Henkilöstökuvaus studiolla

Henkilöstökuvaus voidaan järjestää oikeastaan kolmella eri tavalla. Ensimmäinen tapa on että tulette Studiolleni Turkuun vanhaan Barkerin kutomoon.

henkilöstökuvaus_turku_valokuvaajaannaliukas

Kuvaus taustalla

Teidän toimistolla.

Kuvaus toimistolla studio tyyppisesti

Minulla on liikkuva studio, joten voin tulla valojen ja taustapaperin kanssa teille toimistolle. Tämä toimii parhaiten yli 10 hlö yrityksille. Pyydä tarjous!

E75B9771.jpg

Miljöö kuvaus

Toimistolla tai kohteessa.

Kuvaus toimistolla miljöö tyyppisesti

Jos ette halua kuvien olevan studiomaisia voidaan henkilöstökuvat toteuttaa miljöössä tai toimistolla niin että taustalla näkyy esim rakennus tai toimistotiloja.