Vastasyntyneen kuvaus

Elämän ehkä suurin asia, lapsen syntymä on herkkä ja ainutlaatuinen kokemus. Vastasyntynyt vauva on pieni vain niin pienen ajan. Jo kahden viikon jälkeen unirytmi muuttuu ja vauva alkaa olla enemmän hereillä ja tutustua maailmaan. Ensimmäiset kaksi viikkoa vauva on vielä vähän kuin välitilassa jolloin ne eivät paljoa häiriinny kuvauksen lomassa tapahtuvasta kääntelystä ja rekvisiittojen vaihdosta.

Vastasyntyneet tulisikin kuvata noin kymmenen päivän sisällä syntymästä, tällöin lapsi nukkuu vielä paljon ja näin kuvaaminen on helpompaa pikkuiselle. Jos kuitenkin on käynyt niin että olette joutuneet olemaan sairaalassa pidempään kuin on toivottu ja kuvaus ei onnistu 10 päivän sisällä niin kuvaus todennäköisesti onnistuu vielä noin 15 päivän ikäiselle vauvalle <3

 
vastasyntyneenkuvaus_annalukas

Kuvaus

Kuvaan vastasyntyneen kuvat perheen kotona tai Studio Bown tiloissa. Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja kuvata pikkuinen, kotona saa olla ihan rauhassa ja tällöin onnistuu myös niin sanottu dokumentaarinen kuvaus kotioloissa. Studiossani on hyvä imetystuoli ja tunnelma on rauhallinen, joten kuvausta studion puolellakaan ei tarvitse stressata.

babyT-2907.jpg

Kotikuvaus

Mukanani minulla on vilttejä, koreja, pantoja, päähineitä ja muuta vastasyntyneenkuvaukseen sopivaa rekvisiittaa. Ennen kuvausta suosittelen lämmitämään asunnon n.25-27 asteiseksi jolloin pienelle ei tule kylmä kun kuvataan ilman vaatteita. Kuvaustilanne on aina lapsentahtinen ja kuvauksen aikana tarvittaessa imetetään, hyssytellään ja nukutetaan lapsi uudelleen uneen. Vastasyntyneenkuvaukseen tulisi varata aikaa noin 2-2,5h.

untitled (821 of 861).jpg

dokumentaarinen kotikuvaus

Dokumentaarisessa kotikuvauksessa kuvaan teitä arjen askareissa, vaihtamassa vaippaa, pukemassa ja imettämässä. Pieniä hetkiä teidän ensimmäisistä päivistänne kotona vauvan kanssa. Kuvaukseen ei kuulu asetellut kuvat. Aikaa kuvaukseen on hyvä varata noin 1,5h. Haluatko nähdä lisää? Blogissa nyt aivan ihana dokumentaarinen kotikuvaus, kurkkaa se täältä!

E75B9483.JPG

Varaaminen

Vastasyntyneen kuvaus olisi hyvä varata jo pari kuukautta etukäteen. Kuvaus varataan lasketulla ajalla, näin osaan varautua noin kuukauden varoajalla (kaksi viikkoa ennen laskettua + kaksi viikkoa jälkeen lasketun ajan). Kun teet varauksen niin laitan teille 150/180€ suuruisen varausmaksun joka hyvitetään loppulaskun yhteydessä. Kun vauva on maailmassa toivon että minuun otettaisiin yhteyttä n.3 päivän sisällä syntymästä niin saamme yhdessä sovittua kuvaukselle päivän joka sopii molemmille.

Hinnasto ja kuvauspaketit

Minulla on tarjolla kahdenlaisia kuvauspaketteja. Ensimmäinen on kuvaperusteinen, maksatte kuvausmaksun etukäteen ja kun kuvaus on tehty saatte koevedosgallerian josta voitte ostaa kuvia. Toinen on Stoori tyyppinen kuvaus joka suoritetaan aina kotona, tähän kuvaukseen sisältyy kaikki kuvat eikä erillisiä maksuja tule.

KUVAUSMAKSU NEWBORN STUDIOLLA 150€

KUVAUSMAKSU NEWBORN KOTONA 180€


KUVAPAKETIT

3 KUVAA 100€

8 KUVAA 150€

12 KUVAA 200€

20 KUVAA 250€

GALLERIA 350€

STOORI KUVAUKSET

STOORI - DOKUMENTAARINEN VASTASYNTYNEEN KUVAUS

Tämä kuvaus on ideaali jos vauva on jo yli 14vrk ja ette halua aseteltuja kuvia.

Teen dokumentaarisen kuvauksen pääsääntöisesti asiakkaan kotona.

Kuvaus sisältää:

  • n. 1,5h kuvauksen

  • Kuvia tälläisestä sessiosta tulee noin 40-50 kpl

  • Kilometrikorvaukset Turun alueella 25km säteellä Naantalista.

  • Kuvien toimitus tapahtuu noin 3-6 viikon kuluessa, riippuen sesonkikiireistä.

 350€ sisältäen kuvausmaksun

STOORI all in-

DOKUMENTAARINEN VASTASYNTYNEEN KUVAUS sisältäen asetellut kuvat.

Tämä kuvaus on ideaali jos ette halua valita galleriasta vaan haluatte koko skaalan, asetellut kuvat sekä dokumentaarisia perhekuvia.

Teen dokumentaarisen kuvauksen pääsääntöisesti asiakkaan kotona mutta tämä voidaan tehdä myös studiolla.

Kuvaus sisältää:

  • n. 3,5h kuvauksen

  • Kuvia tälläisestä sessiosta tulee noin 40-50 kpl

  • Kilometrikorvaukset Turun alueella 25km säteellä Naantalista.

  • Kuvien toimitus tapahtuu noin 3-6 viikon kuluessa, riippuen sesonkikiireistä.

 550€ sisältäen kuvausmaksun