Lapset ja perheet

On ihan käsittämätöntä miten nopeasti aika juoksee. Juuri ne olivat ihan vastasyntyneitä pieniä nyyttejä ja nyt jo isoja taapeoirta/ koululaisia/ teinejä. Koskaan ei ole huono aika tulla kuvattavaksi, oli kyse sitten muutaman kuukauden ikäisestä vauvasta tai vaikka aikuisten lasten kuvaamisesta, ne muistot tallentuvat juuri sillä hetkellä teille ja niihin on ihana palata aina uudelleen ja uudelleen. Kuvaan lapsia ja perheitä miljöössä sekä Studio Bowssa.

 
untitled-9579.JPG

4kk-1v

Uskoisin että lasta kuvataan eniten ensimmäisen elinvuotensa aikana. On aivan ihanaa saada nämä muistot teille kuviksi, niinkuin jo sanottu. Ne kasvavat niin kamalan nopeasti!

IMG_0624-2.jpg

Perheet ja sukukuvaukset

Perhekuvaukseen voi tulla millä kokoonpanolla tahansa. Ja kuvia voidaan ottaa sekä studiolla että miljöössä kahdella eri kuvapakettiratkaisulla, hinnastoon pääset tutustumaan täällä. Haluaisitko nähdä lisää? Blogin puolelta löytyy syksyinen dokumentaarinen kuvaus jonka aikana kuvattiin myös 1v kuvat! Käy kurkkaamassa myös perhekuvaus Naantalissa TÄSTÄ

untitled-9375.JPG

erilaiset kombot

Oletko haaveillut esimerkiksi serkusten kuvauttamisesta samaan aikaan tai vaikka kuvauksesta parhaiden ystäviesi kanssa? Jos olet tälläistä miettinyt niin nyt on ehdottomasti aika ottaa yhteyttä! Niin mietitään minkälainen kuvaus olisi juuri sopivin teille.