valokuvaajaannaliukas-HÄÄKUVAUS

just love

Kurkkaa näiden kahden päivä täältä.


Hääpäiväsi on todennäköisesti yksi elämäsi isoimmista ja tärkeämmistä päivistä. Ei ole yhdentekevää kenet valitset valokuvaajaksi, tunnen että on tärkeää että häidesi ikuistaja on samalla aaltopituudella kanssanne ja teillä on täysi luotto häneen.

Olen todella avoin ja sosiaalinen valokuvaaja, rakastan ihmiskontakteja ja häissä mieluiten esimerkiksi istun vieraiden keskellä jossa pääsen tutustumaan vieraisiinne ja näin saan heistä parempia ja elävämpiä kuvia! Häät ovat mielestäni kuin palapeli joka koostuu monista erilaisista palasista, näihin palasiin ei pelkästään kuulu kirkko, puheet ja ruokailu vaan myös pienet yksityiskohdat, pienet eleet ja vieraiden naurunremakat. 

 

 
häät_turku_manilla

Potretit

Potretit voidaan ottaa ennen tai jälkeen vihkimisen. Jos potretit päädytään ottamaan ennen vihkimistä niin suosittelen vahvasti ottamaan "First look" kuvat. Näin saatte talteen sen hetken kun näette toisenne hääpäivänä mahdollisesti ensimmäistä kertaa. Yleensä otan myös iltapotretit, eli kun juhlat ovat hyvässä vauhdissa ja aurinko laskee niin vien teidät hetkeksi pois vieraidenne luota hengähtämään ja nauttimaan toisistanne kuvauksen yhteydessä <3

E&J5518-2-7.JPG

Dokumentaarinen kuvaus

Paras tapa dokumentoida hääpäivä on aloittaa jo valmisteluiden kuvaamisella. Tällöin hyppään mukaan jo heti aamusta ja kuvaan hetket kampaajalta, meikistä ja pukeutumisesta. Yhtälailla voimme sopia että aloitamme first lookilla tai vaikka vasta kirkosta, jokaisessa hetkessä on paljon kuvattavaa ja on ihanaa saada taltioitua nämä pienet hetket teille, niin että voitte palata näihin aina uudelleen ja uudelleen.

Raitanen 050817-2-481.jpg

yksityiskohdat

Uskon todella että häät ovat kuin pieni palapeli. Tai oikeastaan suuren suuri sellainen. Hääpäivänä tapahtuu paljon muutakin kuin potrettikuvaus ja hetki kun sanotte tahdon. Rakastan kuvata yksityiskohtia, vieraiden pukeutumista, koristeita ja pieniä hetkiä mitkä menevät teiltä ohi häähumussa. Hääpäivänne koostuu palasista jotka haluan tallentaa teille ikimuistoisiksi kuviksi.

E&J5518-5-17.JPG

Kun valitsette hääkuvajaa, suosittelen kahlaamaan läpi muutaman kokonaisen gallerian. Näin saatte paremman käsityksen valokuvaajan tyylistä ja siitä mitten tämä kuvaa esimerkiksi koko päivän dokumentaarisen hääkuvauksen. Voit pyytää minulta erikseen kokonaisen gallerian nähtäväksi tai voit käydä kurkkaamassa blogin puolelta hääkuvauksia!

häät_turku_saaristo
I look at you and see the rest of my life in front of my eyes

Jokainen hääpäivä on ainutlaatuinen, joten räätälöin jokaisen hääkuvauspaketin parin toiveiden mukaisesti. Kysy tarjous niin katsotaan teille sopiva paketti ja tuntimäärä!

Dokumentaariset kuvaukset alk. 1490€ 8h

E&J5518-2-33.JPG

ota yhteyttä

Pyydä Tarjous!

Name *
Name