Häät maalla

Nämä häät olivat itselleni todella erityiset koska hääpari kuuluu ystäviimme. Toinen asia mikä teki näistä häistä niin tavattatoman erityiset oli että hääpaikkana toimi morsiammen vanhempien mökki jossa he asuivat kuluneen kesän.

Lähden ajamaan Naantalista hyvän aikaa ennen häiden alkua että saamme dokumentoitua osan valmisteluista, matkalla ihastelen maalaismaisemaa ja silmän kantamattomiin kulkeutuvia peltoja. Tämä ei ole ensimmäinen kertani tällä mökillä mutta viime kerrasta on toki kulunut jo tovi. Tässä välissä mökillä on nimittäin juhlittu morsiammen parhaan ystävän häitä jotka toimivat hyvänä koeponnistuksena heidän omille häilleen. Saavun perille ja totean että nämä häät tosiaan poikkeavat paljon totutusta, hääpaikalla kuljeksii parin ystäviä jotka pystyttävät telttoja mökin taakse, kaikki auttavat hääjärjestelyissä, bändi joka aloittaa noin 10h kuluttua syö keittiössä aamupalaa.

Näissä häissä oli vaan kaikki niin kohdallaan, lempeä kesätuuli, kiiretön tunnelma, paljaat varpaat ja ihana kakku. Sekä nämä kaksi jotka eivät nää muuta kuin toisensa.

hääkuvaus_valokuvaajaannaliukas
hääkuvausturku_valokuvaajaannaliukas
hääkuvausturku_valokuvaajaannaliukas
hääkuvausturku_valokuvaajaannaliukas
hääkuvausturku_valokuvaajaannaliukas

Ennen häiden alkua otettiin first look päärakennuksen takana olevalla pellolla ja muutamat potretit.

Vihkiminen suoritettiin näissä häissä ulkona, perinteeksi muodostuneen pallopajun alla.