Raskauskuvaus Ruissalossa

Olipa kerran kesäkuussa, kaunis ja aurinkoinen päivä. 

Tapasin nämä kaksi Kuuvan parkkipaikalla, kävelimme verkkaiseen tahtiin Kuuvannokkaan ja samalla sain ajatuksen koostaa kuvauksiin seppele matkalta löytyvistä kukista. Kesä on kyllä siitä kiitollista aikaa että ex-tempore pystyy tekemään tälläisiä kukkaispäätöksiä mitkä talvella täytyy suunnitella etukäteen. Ilma oli lämmin ja tuoksui metsälle.

 

Päästyämme pois metsästä meidät kohtasi lähes tyhjät kalliot ja lempeä merituuli. 

raskauskuvaus_valokuvaajaannaliukas
raskauskuvaus_valokuvaajaannaliukas_3
raskauskuvaus_valokuvaajaannaliukas

Kun auringon porotus alkoi olla liikaa, siirryimme takaisin metsän siimekseen. Usein toteutan kuvaukseni tälläisellä "kävely"-kaavalla. Kierrän lokaatiosta riippuen ympyrän tai kävelemme edestakaisin jonkun pätkän, jolloin pystyn ottamaan erilaisia kuvia, eri ympäristöissä.

raskauskuvaus_ruissalo_turku_valokuvaajaannaliukas

Just perfection <3

raskauskuvaus_valokuvaajaannaliukas
raskauskuvaus_valokuvaajaannaliukas
untitled-5094.JPG